Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

Много емоции в третия ден от „Турнир на надеждата“

Три уникални двубоя, които доставиха огромно удоволствие на зрителите в спортната зала в кв. „Челопечене”, бяха изиграни в третия ден на „Турнир на надеждата”.

Най-оспорваният мач до момента в турнира - "Еко България" - "София Франс Ауто" 1:2Първата среща беше между дистрибутура на горива „ЕКО България” и вносителя на автомобили „Пежо” „София Франс Ауто”. Корпоративният тим на веригата бензиностанции поведе с автогол на съперника, реализиран след удар на Веселин Панделиев. „София Франс Ауто” обаче изравни до почивката с попадение на Васил Гайдаров. Въпреки че играчите на „ЕКО България” удариха гредите на съперниковата врата около 8 пъти, вносителите на „Пежо” спечелиха срещата с 2:1 с гол на Любомир Христов и много прагматична игра. Мнозина от зрителите оприличиха двубоя с играния предната вечер 1/2 финал в Шампионската лига между Челси и Барселона :)

Въпреки загубата, отборът на „ЕКО България” почти сигурно продължава напред в тази група заради добрата си голова разлика след мача с „Елтрак България” (9:4).

Вторият мач може да се окачестви като изненадата на вечерта, след като новосформираният тим на „Фикосота Синтез” надигра опитния състав на „ИЗИ Кредит” със 7:1. Четири гола за успеха на производителя на битова химия отбеляза Венцислав Делчев, два реализира Васил Абаджиев и един Стефан Симеонов. За символичните домакини точен беше Ивайло Митрофанов. Капитанът на „ИЗИ Кредит” Димитър Панев получи червен картон на почивката за оспорване на съдийско решение и ще пропусне средващия мач на отбора си. „Фикосота Синтез” със сигурност се класира за четвъртфиналите на „Турнир на надеждата”, тъй като след равенството 1:1 с GLOBUL в първия кръг вече има актив от 4 точки.

Най-атрактивният мач на вечерта беше между съставите на „Рапидо” и „Технополис”, завършил при резултат 4:1 за куриерската фирма. Двата отбора демонстрираха изключителни футболни качества и зарадваха с играта си своите колеги, които бяха дошли да ги подкрепят. „Рапидо” поведе с 4:0 с попадения на Александър Христов, Валери Христов, Красимир Стефанов и Александър Стойчев, а за „Технополис” точен беше Ивайло Петров. „Рапидо“ се очерта като един от основните фаворити в надпреварата.

Повече снимки от мачовете може да разгледате тук: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.345647282151952.72358.241434189239929&type=1

„ЕКО България” – „София Франс Ауто” 1:2

1:0 автогол след удар на Веселин Панделиев

1:1 Васил Гайдаров

1:2 Любомир Христов

„ИЗИ Кредит” – Фикосота Синтез” 1:7

0:1 Стефан Симеонов

0:2 Венцислав Делчев

1:2 Ивайло Митрофанов

1:3 Венцислав Делчев

1:4 Венцислав Делчев

1:5 Васил Абаджиев

1:6 Васил Абаджиев

1:7 Венцислав Делчев

„Рапидо” – „Технополис” 4:1

1:0 Александър Христов

2:0 Валери Христов

3:0 Красимир Стефанов

4:0 Александър Стойчев

4:1 Ивайло Петров