Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

„ЕКО България“ започна с атрактивна победа

Турнирът на Надеждата“ бе открит с атрактивен мач между „ЕКО България“ и „Елтрак България“ завършил 9:4 в полза на петролната компания. В началото още се видя, че „ЕКО“ ще разчитат повече на колективна игра с много подавания, а съперникът им ще заложи на повече индивидуални действия. В началото двата тима си размениха по един гол, удариха по една греда и последва великолепна серия от 7 поредни гола за „ЕКО България“. Изглеждаше, че е въпрос на време резултатът да стане двуцифрен, но „Елтрак“ заиграха много комбинативно, имаха чудесни положения, вкараха три гола, удариха още две греди и изпуснаха още толкова изгодни ситуации.

"Еко България" (червените) срещу "Елтрак България" (белите)

Отботър на „ЕКО България“ е доста обигран и ще бъде сред фаворитите в турнира. Разполага с бързи футболисти и добра тактическа дисциплина. Играчите на „Елтрак“ са силни физически и много технични. Когато подредят малко действията си на терена са изключително опасен съперник.

Безспорно най-атрактивният играч бе вратарят на „Елтрак България“, който през идния месец ще навърши 61 години. Това обаче въобще не му пречеше да се представи на ниво – спаси няколко опасни положения – включително и дузпа.

Група Б, Mач 1

„ЕКО България – Елтрак България” 9:4

1:0 Виктор Николов

1:1 Иван Любенов

2:1 Пламен Горанов

3:1 Виктор Николов

4:1 Петър Димитров

5:1 Виктор Николов

6:1 Лъчезар Граматиков

7:1 Лъчезар Граматиков

8:1 Виктор Николов

8:2 Емилиян Антонов

8:3 Петър Георгиев

8:4 Иван Зикин

9:4 Пламен Горанов