Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

Ради Здравков води тренировка на националите

Момчетата от София имаха възможност да проведат съботната си тренировка под ръководството на един от най-добрите треньори у нас – Ради Здравков. Помощникът на Любо Пенев в националния отбор изведе 22-ма състезатели в спортната зала в Челопечене.

Тази снимка е предоставена от Христо Рахнев (партньор на проекта Homeless World Cup)

Заниманието премина на високи обороти при много добро настроение. Състезателите бяха мотивирани да покажат най-доброто от себе си пред изтъкнатия гост. В края на заниманието Андрей Хадживасилев от филмото студио Revive Vision засне кадри, които ще са основа на рекламно клипче на инициативата.

Тренировки на националния отбор по футбол за бездомни ще бъдат водени и от други известни специалисти. За момчетата е чест да работят с най-доказаните имена в българския футбол. Това разбира се се отнася и за организаторите на проекта Homeless World Cup Bulgaria.

Остават 2 седмици до края на гласуването, което ще определи финалистите на световното по футбол за бездомни в Мексико. Нужен е финален щурм, за да сме сигурни, че ще класираме България на световно. Регистрацията става през банера в дясно :)

Заниманието бе отразено в спортната емисия на БНТ.