Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

Спонсорите на „Отбор на надеждата” направиха подаръци на националите

В навечерието на петнадесетото световно първенство по футбол за бездомни хора играчите на българския „Отбор на надеждата” традиционно получиха подаръци от спонсорите на тима.

Телекомуникационният оператор „Теленор”, който е генерален спонсор на отбора от 2011 година досега, подари по един смартфон на всеки от осемте състезатели, които ще представят България на специфичния Мондиал по стрийт футбол. Събитието се проведе в централния офис на компанията в Бизнес Парк София, а подаръците бяха връчени лично от Ирина Василевска, главен директор Корпоративна политика и правни отношения на „Теленор”. Генералният спонсор на „Отбор на надеждата” прави този жест за всеки от националните състави в последните години. Тази година събитието беше съпътствано и от стилен коктейл за националите.

Вчера българските национали традиционно получиха и по един луксозен сак от основния спонсор на тима – бензиностанции ЕКО. Тези подаръци са от лятната промоцията на „ЕКО България” „Пътувай със стил”.

„Отбор на надеждата” заминава за световното първенство по футбол за бездомни хора в понеделник рано сутринта и в първата групова фаза на Мондиала ще срещне съставите на Индонезия, Гренада, Зимбабве, Словения и Израел.