Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

„Отбор на надеждата“ провокира голям медиен интерес след завръщането си

„Отбор на надеждата“ се радва на завиден медиен интерес след завръщането си от световното първенство в Мексико Сити, където завърши на 14-о място от общо 43 участници. Няколко часа след пристигането си трима от футболистите – Славчо Здравков, Александър Пантов и Асен Станков, националният селекционер Методи Здравков и мениджърът на тима Виктор Кирков бяха гости в сутрешния блок на БНТ.

В 12:00 часа на обяд „Отбор на надеждата“ даде пресконференция в Министерството на физическото възпитание и спорта, на която медиите бяха информирани за подробности относно бъдещото развитие на проекта в България.

 

На срещата с медиите беше съобщено, че следващото световно първенство ще започне на 17 август 2012 г. в полския град Познан. След пресконференцията мениджърът на „Отбор на надеждата“ Виктор Кирков подари на спортния министър Свилен Нейков оригинална топка от Мондиал 2012 с автографите на българските национали. Подробности за събитието може да прочетете в iNEWS.

В ранния следобед репортерът от bTV Петър Нанев направи репортаж за отбора на базата на 57-о училище в столицата. Материалът беше излъчен в емисията в 17:00 часа и в късните новини от 22:00 часа.

Същевременно „Нова телевизия“ излъчи в централната си новинарска емисия от 19:00 часа материал на репортера Марина Цекова, която беше единственият български журналист на световното първенство в Мексико Сити.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ МЕДИИ, КОИТО ПОМОГНАХА „ОТБОР НА НАДЕЖДАТА“ ДА БЪДЕ ТОВА, КОЕТО Е В МОМЕНТА!