Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

GLOBUL, „ИЗИ кредит”, „Технополис” и „Фикосота” са на полуфинал

Корпоративните отбори на GLOBUL, „ИЗИ кредит”, „Технополис” и „Фикосота Синтез” се класираха за полуфиналите на второто издание на „Турнир на надеждата”.

 

В група Б съставите на GLOBUL  и „ИЗИ кредит” записаха по две победи в мачовете си с „ДСВ Роуд” и „Хенкел” и остава да разпределят първите две места в директен двубой в неделя вечерта. Същевременно след служебното отпадане на тима на летище София, заради бомбената заплаха от сряда и равенствата в първите два мача в група А, всичко в нея се реши в драматичния двубой между съставите на „ЕКО България” и „Технополис”. Тимът на веригата бензиностанции на два пъти повежда в резултата чрез Стоян Христосков, но съперниците им съумяваха да изравнят чрез Методи Миланов. При равенство 2:2 обаче съставът на  „Технополис” отпадаше и му трябваше задължителна победа или равенство с минимум 4 отбелязани попадения от всеки от отборите. При 3:3 тимът да играе бараж с „Фикосота Синтез” за определяне на четвъртия полуфиналист в турнира. Броени минути преди края на мача Крум Захариев се превърна в герой за своя отбор, след като успя да се възползва от неразбирателство в защитата на „ЕКО България” и оформи крайния резултат в мача – 3:2 за „Техополис”.

 

В другите срещи от третия ден на състезанието „ИЗИ кредит” победи с рекорден резултат 13:1 тима на „Хенкел”, а GLOBUL трудно взе трите точки след 5:3 срещу силния тим на спедиторската компания „ДСВ Роуд”.

 

„ДСВ Роуд” – GLOBUL  3:5
0:1 Радослав Бачев
1:1 автогол
1:2 Искрен Даков
2:2 Дечко Дечков
2:3 Михаил Колев
3:3 Герасим Русинов
3:4 Искрен Даков
3:5 Владимир Панов

 

„ИЗИ кредит” – „Хенкел” 13:1
1:0, 2:0, 3:0 Антонио Данов
4:0 Живко Желев
5:0 Антонио Данов
6:0, 7:0 Кристиян Радински
8:0 Антонио Данов
9:0, 10:0, 11:0 Кристиян Радински
12:0 Антонио Данов
13:0 Николай Янакиев
13:1 Радослав Крумов

 

„ЕКО България” – „Технополис” 2:3
1:0 Стоян Христосков
1:1 Методи Миланов
2:1 Стоян Христосков
2:2 Методи Миланов
2:3 Крум Захариев