Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

„ИЗИ кредит” направи заявка за полуфинал

Корпоративният тим на „ИЗИ кредит” направи сериозна заявка за участие на полуфинал, след като победи с 6:3 силния отбор на „ДСВ Роуд” и удари още три пъти гредите на противниковата врата.

 

Играчите на компанията за бързи потребителски кредити демонстрираха невероятен прогрес спрямо представянето си в първото издание на „Турнир на надеждата”. Отборът на „ИЗИ кредит” е съставен от почти същите състезатели, но играе много правилно тактически и се държи много по-дисциплинирано. Вероятно програсът се дължи на факта, че още преди три месеца ръководството на компанията е наело професионален треньор, който да провежда ежеседмично занимания със служителите им.

 

„ИЗИ кредит” успя да се адаптира към мача по-бързо от „ДСВ Роуд” и бързо поведе с два гола. Тогава в игра влезе нападателят на спедиторската компания Стефан Станоев, който успя да изравни резултата. Двата отбора си размениха по още един гол, но тогава дойде времето на младата звезда на „ИЗИ кредит” Антонио Данов, който впечатли с техническите си качества и отбеляза два важни гола за отбора си.  Тимът на „ДСВ Роуд”, който беше направил само една тренировка след летните отпуски, също се представи на много добро ниво и не бива да бъде отписван като потенциален полуфиналист.

„ДСВ Роуд” – „ИЗИ кредит” 3:6
0:1 Христофор Цонев
0:2 Анатолий Дешев
1:2 Стефан Станоев
2:2 Стефан Станоев
2:3 Кристиян Радински
3:3 Николай Димитров
3:4 Антонио Данов
3:5 Анатолий Дешев
3:6 Антонио Данов