Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

Бомбена заплаха завърза интригата в група А

Бомбената заплаха на аерогара София от сряда спря принудително корпоративния тим на летището от участие в „Турнир на надеждата II”. Тъй като на играчите се налага да обработват всички пратки при засилени мерки за сигурност, те не можаха да пристигнат навреме и за втория си мач от група А срещу „ЕКО България”. С оставането на три отбора в групата борбата за класиране на полуфиналите стана изключително оспорвана. Интригата се завърза още повече след снощното равенство 3:3 между отборите на „Технополис” и „Фикосота Синтез”.

 

Играчите на веригата магазини за бяла и черна техника бяха изключително амбицирани да вземат реванш от съперника си, който ги победи с 4:2 в полуфинална среща от първото издание на „Турнир на надеждата”. „Технополис” започна срещата изключително динамично и успя да поведе с попадения на Методи Миланов и Ивайло Петров (№7). „Фикосота” вече губеха надежда, че ще продължан участието си в турнира, когато на терена се появи „златната” резерва на тима Пламен Казаков. С двете си атрактивни попадения той върна шансовете на тима си за участие в полуфиналите и се превърна в играч на мача.
След равенствата в първите два мача от група А стана ясно, че всичко ще се реши в последния мач между „ЕКО България” и „Технополис”, който ще се играе късно тази вечер. При ново равенство с резултат 3:3 в този двубой, „Фикосота” и „Технополис” ще трябва изиграят допълнителен мач помежду си, за да определят втория участник на полуфиналите от тяхната група.

„Технополис” – „Фикосота Синтез” 2:2
1:0 Методи Миланов
2:0 Ивайло Петров (№7)
2:1 Пламен Казаков
2:2 Пламен Казаков