Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

„Фикосота”, „Рапидо” и „Технополис” вече са на ½-финалите

Корпоративните отбори на „Фикосота Синтез”, „Рапидо” и „Технополис” се класираха за полуфиналите на „Турнир на надеждата”, след като преминаха с победи първата фаза на директни елиминации в понеделник вечерта. Последният тим в топ 4 ще бъде определен от двубоя GLOBUL – „Петрол”. Победителят в този мач ще срещне състава на „Рапидо” в сряда. Другият полуфинал, който ще се играе същия ден, е „Технополис” – „Фикосота Синтез”. Финалните мачове от „Турнир на надеждата” ще се играят в петък вечерта.

За да продължи в следващата фаза на състезанието, „Фикосота Синтез” трябваше да елиминира състава на „Мото Пфое”. Двубоят започна с попадение на вносителя на „Форд”, след рикошет в тялото на играча им Богдан Илиев. Голът обаче не обезвери играчите на „Фикосота Синтез”, които бяха по-активният отбор през целия мач. Те логично съумяха да обърнат резултата до 2:1 в тяхна полза чрез Виктор Грозев и Васил Абаджиев. Двубоят се отличаваше с изключителна коректност и със сигурност ще спечели наградата за феърплей на „Турнир на надежда”.

Във втория четвъртфинал „Рапидо” победи „ЕКО България” с 4:0. Дистрибуторът на горива стоеше равностойно на терена в първите минути на двубоя, но куриерската фирма откри резултата с куриозен удар на Владимир Деянов от центъра на игрището. Попадението принуди тимът на „ЕКО България” да тръгне в атака, което даде възможност на съперника им бързо да увеличи резултата с един гол на Александър Христов и два на Валери Христов.

Късният двубой между „София Франс Ауто” и Технополис” беше изключително оспорван, въпреки че вносителите на бяла и черна техника бяха по-организираният тим на терена. „Технополис” откри резултата в началото на срещата чрез най-активния си играч Методи Миланов, но съперникът им успя да изравни скоро след това чрез Любомир Христов. Решаващото попадение в мача, което класира вносителите на техника за полуфиналите беше на Николай Ненков.

Четвъртфинали:

„Мото Пфое” – „Фикосота Синтез” 1:2

1:0 Богдан Илиев
1:1 Виктор Грозев
1:2 Васил Абаджиев

„ЕКО България” – „Рапидо” 0:4

0:1 Владимир Деянов
0:2 Александър Христов
0:3 Валери Христов
0:4 Валери Христов

„София Франс Ауто” – „Технополис” 1:2

0:1 Методи Миланов
1:1 Любомир Христов
1:2 Николай Ненков

Полуфинални двойки:

25.04.2012, 21:00 часа: „Рапидо” – „Петрол”/”Глобул”
25.04.2012, 22:00 часа: „Технополис” – „Фикосота Синтез”

27.04.2012, 20:00 часа: мач за 3-то/4-то място
27.04.2012, 21:00 часа: ФИНАЛ НА „ТУРНИР НА НАДЕЖДАТА”