Team of Hope

Ние играем, защото футболът ни носи радост

Бензиностанции ЕКО подариха празничен обяд за „Отбор на надеждата”

Бензиностанции ЕКО, които са основен спонсор на „Отбор на надеждата”, организираха празничен обяд за младежите от София, които участват в проекта Homeless World Cup Bulgaria.

Снимка за спомен пред бензиностанция ЕКОИграчите от тима, които живеят в общинските центрове за временно настаняване „Св. София” и „Св. Димитър” и социален-младежки център „Св. Константин” останаха впечатлени от радушното посрещане и щедростта на домакините си Ивайло Борисов (Мениджър продажби на горива на дребно, маркетинг и бизнес развитие) и Даниел Тодоров (Продуктов мениджър).

На събитието, което се състоя в бензиностанция ЕКО на столичния бул. „България”, присъства като официален гост и мениджърът на детско-юношеската школа на „Левски” Божидар Искренов, който отдели повече от един час и половина, за да отговори на многобройните въпроси, които въодушевените момчета му задаваха. Легендата на „сините” сподели с бездомните младежи интересни случки от своята кариера и им вдъхна увереност, че с труд и упоритост биха могли да реализират мечтите си.

Изпълнителният директор на ЕКО Янис Поликандриотис също сподели няколко думи във връзка с партньорството между компанията, която той управлява и „Отбор на надеждата”. „ЕКО има традиции в подкрепата на българския футбол, а социалната ни ангажираност ни прави съпричастни към каузата на фондация Homeless World Cup. Вярваме, че така можем да допринесем за социалната интеграция на младежи без собствен дом или крайно нуждаещи се, за да получат шанс за по-добър живот”, каза Поликандриотис.